NEDJELJA

 
Nedjelja je posljednji dan vikenda koji većina onih koji imaju sreću pa negdje i nešto rade ili pak samo odlaze na posao a dobivaju plaću uglavnom željno očekuju.Unatoč tomu jedan dio kao da nema kočnice,kao da ne zna stati i naprosto nastavlja kao i svakog drugog dana.Potpuno je jasno da takav stav i posebno takvo “odrađivanje” vikenda kroz neko vrijeme donosi svoje negativne posljedice ponajprije na zdravstvenom planu.Ljudi postaju umorniji, iscrpljeniji,sve manje mogu, jako su usporeni u reakcijama i donošenju odluka a ono što je još gore često puta su njihove odluke nesvrsishodne a poneki puta čak i štetne.
Nedjelja je UVIJEK za većinu bila dan odmora-DAN GOSPODNJI!a kako znamo da u isto vrijeme ne možemo raditi više stvari,da ne možemo biti na raznim mjestima u isto vrijeme to je bio način da se i one vječne radoholičare uspori,da im se omogući predah.
To što se posvećuju GOSPODU je viša sila i oni nemaju odgovornost što su nešto propustili u to vrijeme započeti činiti, ili završiti.
Vratimo nedjelju na njezino mjesto te uz petak poslije podne i subotu stvorimo TRILOGIJU koja će nas prvo odmoriti a isto tako nam može pružiti užitke za koje nismo niti znali.
Posvetite vrijeme vikenda onima koji su vam dragi,koji su vam bliski, ljudima do kojih vam je stalo.Posvetite vikend svojem duhovnom životu-SVOJEM GOSPODU
 (ma kako njemu bilo ime).
I namojte očekivati da će se već ove nedjelje dogoditi čudo ali nastavite li tako iz vikenda u vikend to će vas toliko oplemeniti da ćete se nakon par mjeseci pitati; Pa gdje mi je bila pamet što već prije nisam učinio ili učinila.?
Širite pozitivne vibracije oko sebe jer kada se stvori KRITIČNA MASA neke stvari se počnu događati same od sebe.Neka one budu pozitivne!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>