KLIKNITE JOŠ JEDNOM

 

 Zanimljivo je koliko smo uporni u korištenju tehnologije,posebice najnovije,a koliko smo neodlučni u svakodnevnom životu.

Ako trebate nekoga koristite sva moguća sredstva da se u najkraćem roku njega/nje „domognete“ .Nije vam teško sto puta zvati na „fiksni“, mobitel, poslati SMS,MMS,    poslati e-mail, zvati na SKYPE, pokušati na CHETU.Na koncu većini prije ili kasnije veza i kontakt bude ostvareni,a oni ostvare ono zbog čega su uložili toliko truda da se nečega ili nekoga domognu.

U mnogim životnim situacijama poput slanja molbi za zaposlenje,javljanje na razne natječaje za  donacije ili poticaje, pokretanja nekog posla i još mnogo kada naiđemo na prvu prepreku jednostavno „zaključimo“ TO JA NE MOGU, TO NITKO NE MOŽE,TO JOŠ NITKO NIJE NAPRAVIO itd.Ima bezbroj načina do već na prvom koraku odustanemo,a da smo samo napravili još jedan korak, došli do slijedećeg zavoja, skrenuli u drugu ulicu, pričekali koji trenutak  stvari bi bile sasvim drugačije.Ljudima koji imaju „petlje“ koji se ne daju omesti i pokolebati život najčešće krene  drugim (boljim, vedrijim, korisnijim sadržajnijim) putevima i uglavnom imaš osjećaj da njihovim idejama nema konca ni kraja.

Onog časa kada stanete,kada vam se čini da nema dalje a još više kada mislite da vi niste sposobni, da nemate snage, dara,novaca KLIKNUTE barem JOŠ JEDNOM.Taj dodatni KLIK koji većina ne učini,primanje za kvaku misleći kako se kroz ta vrata ne može najčešće donosi nepredviđena zadovoljstva pa i  materijalne koristi.Ovo posljednje nije najvažnije  ali kada je nešto učinjeno te i materijalno nagrađeno mnogim ljudima pruže dodatno zadovoljstvo a o koristi da ne govorim.

 Budući da KLIKATE satima na internetu i nije vam teško jer uvijek iza tog dodatnog KLIKA nailazite na nešto novo ili drugačije KLIKNITE češće i u svakodnevnom životu JOŠ JEDNOM .

 

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>